Villa de ayora


››Casa Rural

››Galeria fotográficas

››Acerca de nosotros

››Excursiones

››Entorno Naturaleza

››Reservas online

››Actividades

››Contacto

Villa de Ayora
Villa de Ayora

Piscina Murpimar
Piscina Murpimar

 

Sobre El Nostre Poble


La nostra casa rural Vila d'Ayora és ideal per a reunions, despedides de fadrí, escapades de parelles, cases rurals per a matrimonis amb fills, cases rurals per a grups.

Els allotjaments i habitacions del nostre establiment, en el primer pis, són idonis per a aconseguir un màxim aprofitament i encant per a tres o quatre persones. Per a això estan dotats de totes les comoditats que els visitants exigixen hui en dia. Ampli saló- menjador, amb bells balcons al bonica carrer empedrá zona cèntrica del poble, cuina americana amb vitroceràmica, frigorífic, microones, espaiós sofà convertible en llit i cuidat decoració. Habitacions, bé amb dos llits, o amb un preciós llit de matrimoni, televisor i bonics quadros de pintors locals. Baño complet amb molt de gust i funcional. Totes les estances amb aire condicionat i bomba calor per a l'hivern, i gran comoditat on descansar, insonoritzades, ja que els grossos murs aïllen de qualsevol soroll veïnal i guia de carrers.

El nostre segon pis compta amb quatre habitacions, ben preparades i amb amplis espais, també bany complet en totes elles, aire condicionat, televisor i mobles còmodes i d'atractiu disseny, que algunes d'elles es pot posar algun llit supletori amb un gust molt senzill i acollidor.

Totes les despedides de fadrí/a, que s'allotgen en la nostra casa rural Vila d'Ayora, tenen invitació a la discoteca Murpimar, També podran disfrutar i ballar del taulat flamenc.

Castillo Ayora
Castillo Ayora

Rondaya de Ayora
Rondaya de Ayora

Glorieta
Glorieta

Festes D´ Ayora


Artesania Bolillos
Artesania Bolillos

El Colmenar
El Colmenar

Casetas
Casetas

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Fira de la Mel i Artesania. En la fira de la mel podrà disfrutar de qualsevol tipus de degustacions de vins, formatges, embotits i pernils. També hi ha pastes, mantegues, magdalenes, almendraos, massapans, gemes, pastissos amb mel, aiguamel etc. Durant el migdia es pot degustar gaspatxo Ayorino i baixa molla.

 

La fira també desenvolupa atractius com el taller de la mel, en el qual poden veure com es talla i es prepara la mel d'Ayora, una de les millors en qualitat d'Espanya. Els carrers adjacents s'adornen i decoren amb temàtiques diverses: 1 Carrer l'Abellar, es mostra la manera tradicional del com tractar i tallar la nostra mel 2 Carrer l'Artesania, on podem observar el com es treballa l'espart i la pita per tal de fer les espardenyes, les cistelles i els cabassos, etc., 3 Carrer els records, ple de vestigis de l'època dels nostres iaios (fotografies, vestits, costums…) 4 Carrer la Història d'Ayora, tota la història que ha passat el nostre poble plena de fets, personatges, ocupacions i batalles 5 Carrer fira Alternativa.

Esta fira es desenvolupa al voltant del 12 d’octubre a la vila d'Ayora. Més informació a l'Ajuntament d'Ayora ( telèfon 96 219 10 25, de dilluns a divendres pels matins) i a l'oficina de Turisme d’Ayora (telèfon 96 189 06 58).Festes i Bous. Tan boniques i emotives que tenim a Ayora, la fartada que ens donem d'actes taurins els dies que toquen bous (que s'alternen amb els dies de fira, en els que cal posar-se guapo/a). Comencen al matí amb l'entrada , una espècie de Sant Fermins però amb el nostre toc particular. Una vegada acabada l'entrada, és a dir que els bous hagen pujat i abaixat el recorregut tres vegades, passem a la prova, que consistix en la solta de dos o tres vaquetes perquè el personal comprove la qualitat del ramat que actuarà a la vesprada. Després d'un reconfortant esmorzar o dinar, és obligatòria, sagrada i inviolable una reparadora sesta. Que a ningú se li ocórrega profanar este moment, sota pena de cometre un pecat més que mortal o eixir com el “gall de la trompada sense plomes i cloquejant”. A això de la 7 de la vesprada, comença la solta de bous i vaques. Es comença a la plaça de dalt, on romanen uns quinze minuts, passant després a la plaça de baix amb la mateixa duració. Així fins a sis vegades (a vegades set). Sopar i volta a començar, però esta vegada la solta de bous i vaques es fa a la plaça la llotja, repetint la mateixa litúrgia amb unes altres sis vaques (o algun bou embolat). Si sumem el temps de tots estos actes d'un dia de bous, ens trobem que estem unes huit hores amb bous i vaques als nostres carrers i places. Això sí, es pot disfrutar de veure passes i retalls (sense provocar-li cap dany físic a l'animal). Informació als telèfons de l'Ajuntament d'Ayora 96219025 i de l’oficina de Turisme 961890658


Rueda de Pleita
Rueda de Pleita

Ceramica
Ceramica

Caseta corte de miel
Caseta corte de miel

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Gastronomia


Fachada
Arroz al horno

Fachada
Gazpachos

Fachada
Paella de mariscos

Fachada
Paella de verduras

La gastronomia d'Ayora és com les seues gents, de la terra i del sabor dels encants que produïxen la riquesa que rodeja esta població. El plat més característic és sense cap dubte és el "gaspatxo ayorino" que incorpora carn de pollastre, conill de muntanya, perdiu o colom, i una vegada elaborats se servixen sobre la coca tradicional de blat. És costum a Ayora fer "chazpachadas populares", on tota la gent del poble preparen a la plaça la seua paella de gaspatxos i la compartixen amb els seus familiars i amics.

 

El "agetao" és un plat típic a base de fesols blancs cuits amb abadejo i allioli que es realitza en la festivitat del Ángel. La "baixa molla" podem degustar-la sobretot a l'hivern, en la "matança del porc"; l'embotit elaborat de forma artesanal és de gran qualitat i manté el sabor tradicional d'abans.

 

Els nostres massapans, gemes, anous, pastissos, merengues etc.; que es fan diàriament i de la millor qualitat, que durant molts anys elaboren artesanalment en les nostres confiteries.

 

Ayora també oferix un infinitat de pastes i dolços, com el "aiguamel" o els "almendraos", magdalenes, mantegades, llengüetes elaborades pels forns i forns mantenint amb el seu ofici el saber i els bons costums del menjar tradicional. Cal destacar com a producte estrela la mel, de producció artesanal i de reconeixement internacional per la seua qualitat i propietats.

També poden dinar i assaborir les nostres paelles típiques “marisc” o “mixta” de “carn de conill i pollastre”, “verdures” que tenim en la nostra Comunitat Valenciana.

Fachada
Pastas Artesanas

Fachada
Magdalenas

Fachada
Pan de Pueblo

Fachada
Embutidos
Preus
Habitació Doble
50€ / Día
Casa per a 2 persones
60€ / Día
Casa per a 4 persones
100€ / Día

Per a grups preguntar preus
 
Telefono: 962191068
Móvil: 661921142
Para reservas de la casa rural aquí
Resevers online Rural House here
Información Casas rurales Valencia
The Rural Lodging Villa of Ayora

››Casa Rural

››Galeria fotográficas

››Acerca de nosotros

››Excursiones

››Entorno Naturaleza

››Reservas online

››Actividades

››Contacto


Estos precios no incluyen IVA. Gastronomia de Valencia, Gastronomia del mediterraneo, Alquiler de alojamiento rural Villa de Ayora. Tan sencillo como encontrar el mejor precio! Ademas, fotos de habitaciones, apartamentos, información y detalladas descripciones sobre cómo llegar al hotel rural, Balnearios en Valencia | Escapadas al Valle de Ayora - Cofrentes | Hoteles en Semana Santa | Hostales y pensiones en oferta en Valencia | casas rurales y alojamientos rurales para fin de semana | casa rural y alojamiento para unas vacaciones en la playa, Turismo rural en valencia, descubre el turismo del interios en valencia y sus alojamientos rurales.