Villa de ayora


››Hoofd pagina

››Gallerij/Foto´s

››Over ons

››Excursies

››Omgeving

››Reserves online

››Activiteiten


Villa de Ayora
Villa de Ayora

Piscina Murpimar
Piscina Murpimar

 

Over ons


De appartemente en de ruimten van onze onderneming op de eerste verdieping, zijn geschikt om een maximumgebruik voor drie of vier personen. zij zijn voorzien van alle comfort dat de bezoekers tegenwoordig eisen. Brede woonkamers - en eetkamers, met mooie balkons aan een stille empedrá centraal gebied van de stad, Amerikaanse keuken met ceramisch glas, ijskast, microgolfoven, confortable bank die men kan uittrekken tot bed en zorg vuldig uit gezochte decoratie . Er zijn ook appartemente met twee bedden, of met een mooi huwelijksbed, een televisie en mooie schilderijenvan lokale schilders. Al onze kamers en appartemente zijn voorzien van badkamers met heel wat genoegens en luxe. Alle verblijven hebben airconditioning en warmtepomp voor de winter, Al onze verblijven hebben geisoleerde muren zodat men geen hinder heeft van lawaai,en zo kan genieten van een heerlijke rust. 
Onze tweede verdieping heeft vier ruime brede kamers, en zijn alle voorzien, van badkamers, airconditioning, televisie en comfortabel meubilair er kunnen kinderbedden worden bij gezet in de kamers dit is dan wel tegen een suplplement..  
Tijdens u verblijf in de zomer, hebt u gratis toegang tot het privé zwembad Murpimar in Ayora .  Het zwembad van Murpimar is gesitueerd in het dorp van Ayora bij Nr 70, Virgen van de straat van Rosario. Het is 25 meter lang en is 15 meter breed met een volume van 1miljoen liter water. Het word gevuld met natuurlijk water van Ayora en er is ook een kinder zwembad, dit alles word met grote zorg onderhouden . Er zijn pijnboom en palmbomen om schaduw evenals een zonnig gebied voor het zonnebaden te verstrekken. Er is ook een café en kiosk waar men roomijs en snacks, verkoopt . Ons landelijke huisVilla Ayora is zowel ideaal voor alleen staande , gehuwde met of zonder kinderen en is ook uitstekkend voor groepen , wij heten u allen alvast WELKOM.

Castillo Ayora
Castillo Ayora

Rondaya de Ayora
Rondaya de Ayora

Glorieta
Glorieta

Feesten in Ayora


Artesania Bolillos
Artesania Bolillos

El Colmenar
El Colmenar

Casetas
Casetas

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Honing is in Ayora vakmanschap in oktober kan men genieten van het feest van de honing
Onze straten en zijn plein zijn dan versierd en verfraaid
De straat G.R colmenar is bekend om zijn besnoeiing van de honing
De straat van La artesania is bekend om het maken van sandalen en manden
In de straat los recuerdos:hangen dan tal van foto·s uit het verleede
In la historia De Ayora straat ziet men de geschiedenis van spanje.
Men kan op de plaza proeven van heerlijke wijn,kaas,worst en ham .
Er zijn ook gebakjes zoete eierdooiers ,pastei met honing .
Tegen de middag kan u proeve van de gachamiga en gazpachoayorino
Vieringe en stiere .
In augustus hebben we in Ayora een soort van san fermines
Dan lopen stieren overdag in de straten en s·avondskan men ze zien op de plaza
Hier raakt geen mens of dier gewond
De viering word afgewiseld met marekten
Het is echt de moeite om te zien

Ayora Bull Run

Every August Ayora holds over a week of traditional Bull Runs. The main streets are partitioned off for this exciting event where bulls are released to run through the streets and the local people test their skills in chasing it. It is regarded as a great honour to take part in this tradition. The atmosphere is electrifying with plenty of stalls and a fair ground. Every evening there is plenty to do with the bars staying open till the very early morning. It is important to note that there is no harm done to the animals during this event.

For more information regarding dates telephone the City council on 0034962191025 or the tourist office on 0034961890658


Rueda de Pleita
Rueda de Pleita

Ceramica
Ceramica

Caseta corte de miel
Caseta corte de miel

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Toros en Ayora
Toros en Ayora

Het eten in Ayora


Fachada
Arroz al horno

Fachada
Gazpachos

Fachada
Paella de mariscos

Fachada
Paella de verduras

 

De gastronomie van Ayora is als zijn mensen, Het heeft charme en een fijne aroma.


Het bekendste is ongetwijfeld de (gazpachoayorino) gemaakt van kippenvlees,konijnp,patrijs of duif dit alles Word opgediend mete en traditonele cake van tarwe Het is de gewoonte in Ayora dat de heele bevolking van het dorp samen werken aan de gazpachos en dit dan verdeele onder de gasten en vrienden Agetao is en typische gerechtvan witte bonne die samen kabeljauw en knoflook-olie worden gekookt Ditword meestal gegete op de feestdag van de engel Gachamiga :is een gerecht dat enkelin de winter Word opgediend: Het varke Word ter plaatse geslacht


.Het vlees onmidelijk op smaak gebracht en de worste worden op traditonele manier met de hand gemaakt met het aroma uit het verleede


.De keuke van Ayora biedt ook een grotte keuze van deegware en zoetighede zo heeft het magdalenas mantecados die door de bakkers met veelzorg worden bereid .Ayora staat vooral bekend voor zein honing Ieder jaar kan men onze bijen aan het werek zien .


Vlencia heft ook tupsche paellas, van zeevruchten, of vlees en van kip en konijn en met tal van groentes.
Wanneer u in ons landijk huis verblijf is ons huis u huis
Ons dorp en zijn mensen zullen u hartelijk verwelkomen Er is u een aangenaame verblijf vezekerd.

Fachada
Pastas Artesanas

Fachada
Magdalenas

Fachada
Pan de Pueblo

Fachada
Embutidos
Prijs
Dubbele Kamer
50€ / dag
Apartement voor 2 personen
60€ / dag
Apartement voor 2 personen
100€ / dag

Voor groepen speciale prijs vraag ernaar
 
Telefono: +34962191068
Móvil: 0034661921142
Information: casas rurales
Information: Rural lodgings
Reserves: casa rural
Reserves: Rural Houses

››Hoofd pagina

››Gallerij/Foto´s

››Over ons

››Excursies

››Omgeving

››Reserves online

››ActiviteitenStran vakantie in Spanje. Bent u op zoek naar een hotel,kamers,bungalow,of vakantie huis aan de stranden van Valencia,Castellon,Murcia,Albacete of Alicante. Zij zijn landelijke kamers en de landelijke huizen van Valencia, Castellón, Murcia, Albacete en Alicante, vakanties in Spanje, zijn huren van hotels, herbergen, pensioenen, villa, bungalows en vloeren aan het toerisme in stranden, van Spanje, huren van ruimten in het strand, ook hebben wij landelijke huizen en de kamers, het kamers landelijke en landelijke huis van kwaliteit in de Spaanse kusten aan het landelijke toerisme, toerisme van Valencia, Castellon, Murcia, Alicante, Tarragona en stranden in Spanje, hebben activiteiten en excursies aan het toerisme van het landelijke binnenland van valentie, huren van kamers in voorwaartse rand van het strand in Spanje, landelijke huizen met enchantment, hotel en hotels van Spanje, hotels van Alicante, Valencia Castellón, Hotels in het strand en Spanje, huur van flats en vloeren aan vakanties in stranden Spanjaarden.