Villa de ayora


Casa rural
Bandera Español
Bandera Inglesa
Bandera francia
Bandera Alemana
Bandera hollanda
Bandera Valenciana
Bandera Valenciana

Activiteiten en Excursies

Actividades
Activiteiten

Actividades
Excursies
De valley van Ayora is rijk aan landschap en bos. Dat zich kruist en grenst aan andere valleien. En vele aantrekkelijk heden bied.Zo zijn er de grotschilderijen in Tortosilla.De grot van Don Juan,de heuvel van Agras.De rivier van Cataban, de plaats van Rochas en de bronnen van Tabarro.Dit gebied dat gevestigd is in Valencia is rijk aan fauna en flora en cultuur.En is een kleurrijk gebied. Ayora grenst aan de provincie Albacete.Het behoud van de natuurlijke rijkdommen, traditonele landbouw activiteiten en de restauratie van oude huizen, heeft deze streek aantrekkelijk gemaakt voor toeristen. Dit is voor natuur liefhebbers een echt juweeltje

Grot van Don Juan

Cueva Don Juan
Grot Van Don Juan

Cueva Don Juan
Grot van Don Juan

Wandelroute
Een wandelroute is meer dan wandelen. U leert de natuur en zijn bewoners kennen, u brengt een bezoek aan de grote van Don Juan in Jalance ( enkele Kilometers van Ayora ). Het interieur van deze grot is gevormd van spectaculaire stalagmites en stalactites, dat verschillende vormen aangeeft en hier door zijn schoonheid aan geeft.

Iberico Castellar van Meca

Cueva Don Juan
Iberico Meca

Cueva Don Juan
Iberico Meca

U kunt ook een bezoek brengen aan castellar van Meca het is 1van de spectaculaire berische stenden deze stad is gebauwt rond I ven II noor christus. De wegen van deze stad dateren van voor de romeinse tijd.

 

Grot Schilderijen

Pinturas rupestes
Grot Schilderijen

Pinturas rupestes
Grot Schilderijen
U kan ook kiezen voor een bezoek aan De 0ude vrouwe grot deze is gelegen in Alpera. De grot is nog nietzolang toegankelijk voor publiek, nog thans is deze historische grot van ontelbare waarde.
De grot bezit namelijk muur schilderijen jn 1910 zijn er studie´s geweest om de exacte waarde te bepalen, maar tot op heden is men daar niet ingeslaagd. De schildeijen dateren van de I V en de II eeuw.
Voor meer informatie kunt U terecht bij het gemeete huis van Alpera telf. 0034 967330001.

Mini Golf

Paseo en barco
Mini Glof

Paseo en barco
Mini Golf
Mini golf
In de valei van Ayora heeft men een mini golf terein aangelegd.
Meer bepaald in het dorpje cofrentes.
De mini golf bestaat uit 9 holes en is toegankelijk voor iedereen .
Voor de niet kenners zijn er cursusen voorzien .
En voor de kenners is het een plezier om een mooi natuurgebied een partijtje mini golf te spelen.

Kerke en Hermitages

Rutas
Kerke en Hermitages

Rutas
Kerke en Hermitages
Geleide routes van kerke en hermitages laten de oude historische en culturele leeftijden van Ayora zien . zo hebt u de kerk van onze lieve vrouw van Ansuncion.
En rijn vele er vele hermitages die Ayora en omstreeke bevat .
Zo hebt u de hermitages van de heilige maagd Maria,heilige Barbara,st Anton,st Joze die hun eige waarde hebben
De hermitage van de Engel waakt over Ayora .
Meer info (van ma tot vrij)op nr 0034962191025 of 003496189652.

Natuur park Hunde

Rutas de senderismo
Natuur park Hunde

Rutas de senderismo
Natuur park Hunde
Er is ook nog het natuur reservaat. Park Hunde.
Het resrvaat bestaat uit 10.000 hectare. En bezit de berg van palomera in het reservaat kan men de vele boom soorten bewonderen. En natuurlijk de bewoners van het reservaat, waar onder de beer, vos, laguaan, het everzijn, adelaars, witteuil, kleine uil enz. De la hunde ligt aan de grens van Albacete.Het reservaat kan men ook .bbq.er zijn bbq,tafelsen stoele voorzien waar u zelf u meegebracht eten kan versnapere zo kan u er zelf een gezelligedag van maken Dit mag men echt niet missen

Prijs
Dubbele Kamer
50€ / dag
Apartement voor 2 personen
60€ / dag
Apartement voor 2 personen
100€ / dag

Voor groepen speciale prijs vraag ernaar
 
Telefono: +34962191068
Móvil: 0034661921142
Information: casas rurales
Information: Rural lodgings
Reserves: casa rural
Reserves: Rural Houses

››Hoofd pagina

››Gallerij/Foto´s

››Over ons

››Excursies

››Omgeving

››Reserves online

››ActiviteitenStran vakantie in Spanje. Bent u op zoek naar een hotel,kamers,bungalow,of vakantie huis aan de stranden van Valencia,Castellon,Murcia,Albacete of Alicante. Zij zijn landelijke kamers en de landelijke huizen van Valencia, Castellón, Murcia, Albacete en Alicante, vakanties in Spanje, zijn huren van hotels, herbergen, pensioenen, villa, bungalows en vloeren aan het toerisme in stranden, van Spanje, huren van ruimten in het strand, ook hebben wij landelijke huizen en de kamers, het kamers landelijke en landelijke huis van kwaliteit in de Spaanse kusten aan het landelijke toerisme, toerisme van Valencia, Castellon, Murcia, Alicante, Tarragona en stranden in Spanje, hebben activiteiten en excursies aan het toerisme van het landelijke binnenland van valentie, huren van kamers in voorwaartse rand van het strand in Spanje, landelijke huizen met enchantment, hotel en hotels van Spanje, hotels van Alicante, Valencia Castellón, Hotels in het strand en Spanje, huur van flats en vloeren aan vakanties in stranden Spanjaarden.