Villa de ayora


Casa rural

Fachada

Apartamento derecho

Habitacion atico

apartamento izquierdo

habitacion matrimonial

Salon atico

Piscina

Hoofd Pagina


Ons landelijk huis is ideaal om dagen van kalmte en van vrije tijd in een prettige plaats, met zijn gastvrije mensen door te brengen, is de Villa DE Ayora het ideale landelijke onderbrengen om van een harmonische decoratie en van veel landelijk aroma totaal te genieten die alle elementen voor een romantische vlucht herenigen, die tot uitstekende en aantrekkelijke omgeving, niets weerhoud u om ons het ganse jaar te bezoeken.

Zij bied landelijk alle comfort, uitstekend kwaliteit en het welzijn dat tegenwoordig worden geëista , voor de bewonderaars van het landelijke toerisme herenigt. Dit gelegen in het centrum van Ayora peatonalstraat Empedrá de plaats 11, waar, restaurants, cafetaria's , handel, banken, bakkers en tuinen heeft. Ayora is een gelijktijdig kalme, rustieke en eenvoudige historische stad en romantisch.

Het landelijke huis Villa DE Ayora, heeft een historisch belang voor onze bevolking , met zijn monumentale bronnen, zijn typische kubieke huizen en hun balkons , hun prachtige godsdienstige bouw, hun schitterende burgerlijke architectuur en van deze vorm, onze geschiedenis van Ayora te ontdekken.

 

Wij hebben Kamers aan 2 en 4 mensen, dubbele ruimten en individueel, allen met eigen bad, beddensuplement, TV, en kook gelegenheid, wasserij, terrassen, ijskast, microgolven, de keramiek van Vitro en menajes van keuken. Alle ruimten zijn conditionned en het meubilair is geselecteerd zorvuldig door zijn grote kwaliteit. De totale bouw in 2003 geeft een harmonisch, robuust en stevig aspect die, volkomen in de typische omgeving van de streek worden geïntegreerd waar het is. Het landelijke onderbrengen van Villa DE Ayora geeft vorm dat allemaal voorstellen/een harmonie en een absolute integratie tonen van alle materialen, dat naast de decoratie en aan een geschikte verlichting, oorzaak dat al verblijven heden/een sensatie van het Landelijke Toerisme toont.

Naast wat het zeer in onze comfortabele verblijven moest proeven, de reis hem de gelegenheid kan verstrekken om van deze grote en mooie stad te kennen en te genieten, kennend zijn gastronomie en om overvloedig monumenten en primorosolandschap dat te bezoeken de sensatie wordt gehad om het te ontdekken voor het eerst, aangezien van de bovenmatig geslagen routes van het massieve toerisme bijna intact moet nog worden beschermd.

Samengevat, Het bezoeken aan dit landelijke huis is een aanrader. U zal van veel houden, ook van de stad,en van zijn mensen genieten... u zal genieten van de rust en de gezelligheid van ons dorp

In het zomerseizoen bieden wij toegang tot het privé zwembad Murpimar DE Ayora. Gevestigd in de Maagdelijke stad ( van Rosario nº 70) het is een zwembad van uitzonderlijke kenmerken en zijn water komt uit de geboorte van Ayora. Met een oppervlakte van 25 M.s x 15 M.s en een capaciteit van 1 miljoen liter,het heeft een kinder zwembad, natuurlijke schaduw van pijnbomen en palmen, solarium, streek van recreatie.En men kan ook genieten van een heerlijk streekgerecht gevolgd door een bezoek aan onze cremerie.

Wij heten U alvast van harte welkom.


Prijs
Dubbele Kamer
50€ / dag
Apartement voor 2 personen
60€ / dag
Apartement voor 2 personen
100€ / dag

Voor groepen speciale prijs vraag ernaar
 
Telefono: +34962191068
Móvil: 0034661921142
Information: casas rurales
Information: Rural lodgings
Reserves: casa rural
Reserves: Rural Houses

 

Stran vakantie in Spanje. Bent u op zoek naar een hotel,kamers,bungalow,of vakantie huis aan de stranden van Valencia,Castellon,Murcia,Albacete of Alicante. Zij zijn landelijke kamers en de landelijke huizen van Valencia, Castellón, Murcia, Albacete en Alicante, vakanties in Spanje, zijn huren van hotels, herbergen, pensioenen, villa, bungalows en vloeren aan het toerisme in stranden, van Spanje, huren van ruimten in het strand, ook hebben wij landelijke huizen en de kamers, het kamers landelijke en landelijke huis van kwaliteit in de Spaanse kusten aan het landelijke toerisme, toerisme van Valencia, Castellon, Murcia, Alicante, Tarragona en stranden in Spanje, hebben activiteiten en excursies aan het toerisme van het landelijke binnenland van valentie, huren van kamers in voorwaartse rand van het strand in Spanje, landelijke huizen met enchantment, hotel en hotels van Spanje, hotels van Alicante, Valencia Castellón, Hotels in het strand en Spanje, huur van flats en vloeren aan vakanties in stranden Spanjaarden.