Villa de ayora


Casa rural

Fachada

Apartamento derecho

Habitacion atico

apartamento izquierdo

habitacion matrimonial

Salon atico

Piscina

Pagina principal


La nostra casa rural és ideal per a passar uns dies de tranquil·litat i d'oci en un lloc agradable, amb la seua gent hospitalària, Vil·la d'Ayora és un allotjament rural ideal per a disfrutar plenament d'una decoració harmoniosa i molt de sabor rural que reunix tots els elements per a una escapada romàntica, donant lloc a un excel·lent i atractiu entorn, ens pot visitar durant tot l'any; trobarà sensació de benestar i relax.
És una casa rural que reunix totes les comoditats, excel·lent qualitat i benestar que s'exigixen hui en dia, per als amants del turisme rural. Esta ubicat en el centre d'Ayora traure al carrer de vianants Empedrá 11, on disposa de tiendas, restaurants, cafeteries, comerços, bancs, pastisseries i jardins. Ayora és un poble històric i senyorial al mateix temps tranquil, rústic i senzill.
La casa rural Vil·la d'Ayora, ens descobrirà la importància històrica d'esta acollidora població, amb les seues monumentals fonts, les seues típiques cases cúbiques i els seus balcons, les seues magnífiques construccions religioses, la seua esplèndida arquitectura civil i d'esta manera, ens fa reviure la història d'Ayora.
Disposem d'Allotjaments per a 2 i 4 persones, habitacions dobles i individuals, totes amb bany propi, llits supletoris, TV, bugaderia, saló-menjador, cuina, terrasses, nevera, microones, Vitro ceràmiques i paraments de cuina. Totes les habitacions estan climatitzades i el mobiliari ha sigut seleccionat amb cura per la seua gran qualitat. L'edificació total en el 2003 dóna un aspecte harmònic, robust i sòlid, quedant perfectament integrat en l'entorn típic de la zona on es troba. Allotjament rural Villa d'Ayora dóna forma que totes elles presenten una harmonia i una integració absoluta de tots els materials, que junt amb la decoració i a una adequada il·luminació, fan que totes les estances presenten una sensació del Turisme Rural.

Es trobarà molt a gust en les nostres acollidores estances, el viatge li pot proporcionar l'ocasió de conéixer i disfrutar d'este poble gran i bell, coneixent la seua gastronomia i visitar els abundants monuments i aprimorat paisatge tenint la sensació d'estar descobrint-lo per primera vegada, ja que per estar resguardats de les rutes excessivament trillades del turisme massiu, romanen quasi intactes.

Resumint, quan ens visite es trobarà en esta casa rural també com en la seua pròpia. Li agradarà molt i també el poble, disfrutarà de les seues gents... i haurà passat uns agradables dies de descans i plaer.

En temporada d'estiu li oferim accés gratuït a la piscina privada Murpimar d'Ayora. Situada en el mateix poble (Mare de Déu del Rosario núm. 70) és una piscina de característiques excepcionals i la seua aigua prové del naixement d'Ayora. Amb una superfície de 25 m. x 15 m. i una capacitat d'1 milió de litres, disposa de piscina infantil per a xiquets, ombra natural de pins i palmeres, solàrium, zona de recreació i una barra eivissenca per a servici de refrescos, cafeteria, gelateria i dinars per encàrrec.

Totes les despedides de fadrí/a, que s'allotgen en la nostra casa rural Villa d'Ayora, tenen invitació a la discoteca Murpimar, També podran disfrutar i ballar del taulat flamenc.


Preus
Habitació Doble
50€ / Día
Casa per a 2 persones
60€ / Día
Casa per a 4 persones
100€ / Día

Per a grups preguntar preus
 
Telefono: 962191068
Móvil: 661921142
Para reservas de la casa rural aquí
Resevers online Rural House here
Información Casas rurales Valencia
The Rural Lodging Villa of Ayora

 

Alquiler de alojamiento rural Villa de Ayora. Tan sencillo como encontrar el mejor precio! Ademas, fotos de habitaciones, apartamentos, información y detalladas descripciones sobre cómo llegar al hotel rural, Balnearios en Valencia | Escapadas al Valle de Ayora - Cofrentes | Hoteles en Semana Santa | Hostales y pensiones en oferta en Valencia | casas rurales y alojamientos rurales para fin de semana | casa rural y alojamiento para unas vacaciones en la playa, Turismo rural en valencia, descubre el turismo del interios en valencia y sus alojamientos rurales.