Villa de ayora


Casa rural
Bandera Español
Bandera Inglesa
Bandera francia
Bandera Alemana
Bandera hollanda
Bandera Valenciana
Bandera Valenciana

Actividades y Excursiones

Actividades
Actividades

Actividades
Merendero Hunde
Espacios naturales, montañas, llanuras o humedales e incluso lugares en los que el paso d'antigues civilitzacions ha deixat la seua empremta artística i cultural (El Murgó de Meca). El seu patrimoni arquitectònic és molt ampli, posseïx un Castillo medieval (segle XIII), Església Parroquial (segle XVI) i nombroses ermites ubicades dins i fora de la població, Cova El senyor Juan (Estalactites i Estalagmites), Cova La vella (de pintures rupestre), excursions amb vaixell pel va riure Grabiel, paratge. A més, es poden realitzar infinites rutes de senderisme i és possible la practica de múltiples activitats esportives i de recreació: piragüisme, caça, pesca, parapent, escalada, bicicleta de muntanya, senderisme, motar a cavall, etc.

Cueva Don Juan

Cueva Don Juan
Cueva Don Juan

Cueva Don Juan
Cueva Don Juan

La Cova del Don Juan situada en la localitat de Jalance (a pocs quilòmetres d'Ayora) és una autèntica joia geològica que per si sola mereix una visita. L'interior de la immensa gruta està format per estalactites i estalagmites que adopten diferents formes de gran bellesa. El Llac dels Desitjos, l'Avenc de l'infern, la Gruta del Diable, el Mirador de l'Abadejo, la Cola del Paó, etc. (com les han batejat) són algunes de les meravelles que podem contemplar. Amb els seus 400 metres presenta dos trams ben diferenciats: un sec i fòssil, l'altre humit en constant creixement. A més es poden apreciar diverses tonalitats en les roques degut als diversos materials que es filtren de l'exterior.
Obert: juny, juliol, agost i setembre. La resta de l'any pot visitar-se els diumenges i per a grups tot l'any telefonant amb antelació a l'ajuntament de Jalance Tel. 962196011.

Poblado Ibérico Castellar de Meca

Cueva Don Juan
Poblado Iberico Meca

Cueva Don Juan
Poblado Iberico Meca

Es tracta d'un important poblat ibericoque va haver de gaudir d'una certa prosperitat, habitat entre els segles IV i II abans de Crist, quasi amb seguretat seria desmantellat per l'exèrcit romà. Ocupava una superfície d'uns 800 metres de llarg, per 350 d'ample. Es conserven abundants empremtes dels seus pobladors primitius: aljubs, escales tallades en la pedra, restes ceràmiques i els seus singulars camins de rodes. Poden observar-se perfectament encara restes de l'antiga muralla que fortificava el poblat, encara que tot ell, pel seu singular emplaçament, constituïx una autèntica fortalesa natural. Només una visita sobre el propi terreny podrà donar-nos cuenta del verdader valor excepcional d'este assentament dins de la cultura ibèrica. Només una visita ens demostrarà el perquè de la declaració de Monument historicoartístic del Castellar de Meca l'any 1931.
Esta visita només es podrà realitzar diumenges i festius.

 

Pinturas Rupestres

Pinturas rupestes
Pinturas rupestes

Pinturas rupestes
Pinturas rupestes
La possibilitat de visitar les pintures rupestres de la Cova de la Vieja, vam poder per menys que acollir consastifacion i entusiasme. Per que no sols des del punt de vista històric – Arqueològic si no del punt vista turístic. Perquè no hi ha duda que estem davant d'una autentica i inestimable obra d'art, amb uns condicionaments especials de protecció física i climàtica, que s'integra perfectament en la nostra cultura urbana. Estem davant d'obres mil·lenàries realitzades en el mateix i precís lloc que van ser concebudes, abrigades per un entorn natural molt semblant a què hi hauria en els moments de la seua execució i a cura de la mateixa naturalesa. Totes estes circumstàncies fan que per a contemplació siguem nosaltres qui ens acostem al món del pintor prehistòric en què obra i naturalesa formen un tot inseparable. La Cova la Vella posseïx estos dos últims arts pictòrics sent excepcionalment representativa de l'art llevantí de la geografia peninsular, i a la que se li concedix una datació entre el IV i el II mil·lenni. Informació ajuntament d'Alpera, Tel. 967330001. Vistitas tot l'any acompanyats per un responsable.

Cofrentes Golf

Paseo en barco
Paseo en barco

Paseo en barco
Paseo en barco
Cofrentes Golf - Pitch & Putt
Ahora tienen la opotunidad de aprender y jugar al pitch & putt en en el Valle de Ayora - Cofrentes, es una variacion innovadora, que sin quitar la emocion y deficultad del golf, lo hace mas accesible para todo el mundo. Para quien quiera inciciarse en la pratica de este deporte, agiliza el proceso de salir al campo, pudiendo difrutar de esta sensacion tras unas pocas horas de aprendizaje, se halla el campo de golf de 9 hoyos.
Para el jugador experimentado el Pitch & putt constituye una oportunidad excelente para mejorar el juego corto. Oficina d'Informació turística de Cofrentes Telèfons. 96 189 43 16 i 620185988

Rutas Iglesia / Ermitas

Rutas
Virgen del Rosario

Rutas
Señora la Asuncion
Rutes guiades Església i ermites. Poder recórrer el passat històric i cultural d'Ayora és possible visitant el seu patrimoni de l'Església de La nostra Sra. de l'Assumpció, recentment restaurada i fer un recorregut per les ermites que no sols rodegen la població sinó que van ser construïdes dins del propi nucli urbà donant cada una la seua pròpia imatge que dóna el verdader sabor històric i cultural a la Vila d'Ayora. Dins de la població tenim les ermites Sant Blai, Santa Lucía, Santa Bárbara, Sant Josep i en les voltants al poble, El Ángel, La Mare de Déu del rosari, Sant Antón. Informació en el telèfon de l'Ajuntament d'Ayora: 96 219 10 25. (de Dilluns a Divendres pels matins). Informació el l'oficina de turisme Ayora Tel. 961890658.

Paraje la Hunde

Rutas de senderismo
La Hunde

Rutas de senderismo
La Hunde
Paratge natural de La Hunde. Reserva natural d'extraordinari valor ecològic pertanyent a la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana. "L'Afona" té unes 10.000 hectàrees d'extensió, que inclouen la Muntanya Colomera i on es crien cabres salvatges, cervos, muflons, porcs senglars, cabirols, àguiles reials, mussols, etc. La vegetació de "L'Afona" és frondosa, predominant els pins, les alzines i els ginebres. Es troba en la part més occidental i pròxim a la frontera amb Albacete. Compta amb un Aula de la Naturalesa i podem destacar la "font de la Cadena" les abundants aigües de la qual pararan a un toll en què està permés el bany. Tot això està situat junt amb un pineda amb instal·lacions recreatives i zones d'acampades, també hi hi ha taules per a dinar i berenar davall l'ombra que proporcionen les pinedes. Poden anar a visitar-lo durant tot l'any.

Preus
Habitació Doble
50€ / Día
Casa per a 2 persones
60€ / Día
Casa per a 4 persones
100€ / Día

Per a grups preguntar preus
 
Telefono: 962191068
Móvil: 661921142
Para reservas de la casa rural aquí
Resevers online Rural House here
Información Casas rurales Valencia
The Rural Lodging Villa of Ayora

››Casa Rural

››Galeria fotográficas

››Acerca de nosotros

››Excursiones

››Entorno Naturaleza

››Reservas online

››Actividades

››Contacto


Alquiler de alojamiento rural Villa de Ayora. Tan sencillo como encontrar el mejor precio! Ademas, fotos de habitaciones, apartamentos, información y detalladas descripciones sobre cómo llegar al hotel rural, Balnearios en Valencia | Escapadas al Valle de Ayora - Cofrentes | Hoteles en Semana Santa | Hostales y pensiones en oferta en Valencia | casas rurales y alojamientos rurales para fin de semana | casa rural y alojamiento para unas vacaciones en la playa, Turismo rural en valencia, descubre el turismo del interios en valencia y sus alojamientos rurales.